hello?

Testimonials

Bestaande klanten weten het vaak beter dan wijzelf.
neem contact op

Michelle Wong


Trainen met Oswin is niet alleen gericht en zwaar, er is geen 1 training geweest dat ik niet met een lach naar huis ben vertrokken en naar de volgende training uitkeek.

Gerard de Jong


Moeilijk bewegen en dikker worden is niet leuk. Hoe oud je ook bent.
Oswin heeft me altijd enthousiast en top-deskundig, weer op de been gebracht. Een feest, elke week weer.

Querijn de Koning


Als je echt het verschil wilt maken, ga je met Oswin trainen! Hard knallen, je grenzen worden verlegd en spierpijn verzekerd de eerste weken ;), maar super snelle resultaten. Ook veel kennis van voeding en een super motivator! Naast hard trainen ook een goeie dosis humor! Al met al, de beste personal trainer die ik ooit heb ontmoet! Succes eenieder!

Sander Willems


Wat begon als een ijdel avontuur, heeft me zoveel meer gebracht dan alleen fit worden.
Het verleggen van fysieke en mentale grenzen zijn iedere keer een terugkerend thema.
Het maakt me weerbaarder voor stress, fysieke klachten en heeft me geleerd dat m’n lichaam sterker en weerbaarder is dan ik altijd dacht.

Jelena


Ongelooflijk dat ik na jarenlange ellende met een hernia gewoon weer kan knallen in de sportschool! Oswin heeft me geleerd dat ik zoveel sterker ben dan ik denk. Waar andere trainers me met fluwelen handschoenen behandelden en ik daardoor bleef steken in mijn training, wist Oswin me over die grens heen te trekken. Hierdoor ben ik niet meer die vrouw met een “zwakke” rug, maar gewoon een fit, sterk iemand. Ja, dit ging niet zonder vallen en opstaan. Maar door de humor die Oswin in de training gooit, hield ik het vol. Die combinatie van ontzettend veel humor, maar ook ontzettend veel deskundigheid en power zorgden ervoor dat ik nu weer met plezier train!